• Binnen 2 werkdagen verzonden
  • Achteraf betalen? Betaal met Klarna
  • Gratis verzending vanaf 100 euro

Fight cancer

Geplaatst door Randiss Cadiogan op

Image

The Collaboration

De hele maand september slaan we de handen ineen met een zeer belangrijke stichting die ons nauw aan het hart ligt: ​​Fight cancer. Elk jaar krijgen meer dan 18 miljoen mensen over de hele wereld de diagnose kanker. Daarom zijn wetenschappelijk onderzoek en preventie zo belangrijk bij het bestrijden van deze schokkende aantallen. Doe je ook mee aan onze actie?

Image

The Goal

Le Olive doneert 100% van haar inkomsten gegenereerd door de verkoop van onze Baby Blue badjas aan Fight cancer. Met jouw steun door onze campagne te delen op je socials of de badjas te kopen voor een fighter, survivor of betrokkene, hopen we zoveel mogelijk geld in te zamelen om bij te dragen aan deze belangrijke wetenschappelijke onderzoeken.

Shop now
Image

About Fight cancer

Onder het motto ‘Love life. Fight cancer.’ wil stichting Fight cancer jongvolwassenen inspireren om samen in actie te komen voor meer onderzoek naar kanker. We willen mensen een platform bieden om hun gevoel van onmacht om te zetten in kracht en positiviteit! Awareness creëren voor kanker en preventie, en fondsen werven voor kankeronderzoek zijn onze belangrijkste doelstellingen. Dat zorgt voor meer genezing en minder kanker.

Image

Love Life

32.000 jongvolwassenen leven met of na kanker: zij verdienen meer aandacht. Per jaar krijgen bijna 4.000 jongvolwassenen in de leeftijd van 18 - 39 jaar de diagnose kanker. Zij worden vaak behandeld net als volwassenen met kanker, maar krijgen te maken met andere uitdagingen. Het leven van jongvolwassenen wordt door kanker op zijn kop gezet op een leeftijd waarop ze studeren, hun eerste werkervaring opdoen, een huis willen kopen of een gezin starten. Ook ontwikkelt kanker zich vaak anders dan bij oudere patiënten. Om de zorg voor jongvolwassenen met kanker te verbeteren is meer onderzoek en begeleiding nodig.

Bundel jouw krachten samen met Le Olive en Fight cancer, en laat onze female empowerment ons bewegen!

De Summer Promotion Sale geldt voor de gehele collectie van Le Olive m.u.v. producten die in de pre-order staan. Ook zijn producten vanuit de Le Olive Baby collectie uitgesloten van de special End of Summer Sale!