Ontvang een gratis leren hoesje voor je iPhone of AirPods bij alle bestellingen boven de €150,-. Let op: dit gratis geschenk is exclusief personalisatie. Als je het wilt, kun je tegen een meerprijs zelf een personalisatie toevoegen aan de iPhone-hoesjes. De AirPod-hoesjes bieden geen optie tot personalisatie.

  • Binnen 2 werkdagen verzonden
  • Achteraf betalen? Betaal met Klarna
  • Gratis verzending vanaf 100 euro

Meet our founder Lena

Le Olive is ontstaan uit de liefde voor familie en draagt de naam van Lena's dochter Olivia. Tijdens haar eerste zwangerschap wilde oprichster Lena haar moederschap op een mooie manier bekendmaken - in een ‘mommy-to-be’ kimono. Tot haar verbazing bestond dit niet en besloot ze zelf een elegant en gepersonaliseerd exemplaar te creëren. En daar bleef het niet bij. Le Olive is uitgegroeid tot hét nummer één merk voor het personaliseren van Sleep- & Loungewear met collecties die overal ter wereld door vrouwen en hun geliefden met plezier worden gedragen.

Le Olive founder, Lena

It's all about the details

Het begon allemaal met schetsen en borduurexperimenten aan Lena's keukentafel.

Inmiddels heeft Le Olive een eigen atelier waar een team van experts met zorg en aandacht op een hoogwaardige manier de producten personaliseert. 

The perfect gift

Met veel enthousiasme zorgt het team ervoor dat het een feestje is om een Le Olive product te ontvangen of te geven.

Door de luxe geschenkverpakkingen met gepersonaliseerde details is het niet alleen een perfect cadeau voor jezelf, maar ook voor anderen.

xoxo Le Olive

Bij Le Olive zijn de dromen groot, maar tegelijkertijd wordt geluk in de kleine dingen van het leven gevierd. Want hoe fijn kan het zijn om thuis te chillen in een zachte badjas? Jezelf mooi en sexy voelen in een silky kimono? Of met vriendinnen te matchen in comfy pyjama's? Ons advies.....

Wear it, love it, show it.

Le Olive Baby

De collectie van Le Olive Baby is speciaal ontworpen voor de allerkleinsten onder ons en bestaat onder andere uit hydrofiele doeken, badcapes, washandjes en meer. De designs liggen in handen van Le Olive oprichter Lena en zijn gemaakt van hoogwaardig kwaliteit en is naar wens te personaliseren.

Unieke en originele cadeaus. Bijzonder om te geven, maar nog specialer om te ontvangen.

Lees verder