• Binnen 3 werkdagen verzonden.
  • Achteraf betalen? Betaal met Klarna.
  • Gratis verzending vanaf 85 euro.

Our Story

Meet our founder Lena

Le Olive is ontstaan uit de liefde voor familie en draagt de naam van Lena's dochter Olivia. Tijdens haar eerste zwangerschap wilde oprichster Lena haar moederschap op een mooie manier bekendmaken - in een ‘mommy-to-be’ kimono. Tot haar verbazing bestond dit niet en besloot ze zelf een elegant en gepersonaliseerd exemplaar te creëren. En daar bleef het niet bij. Le Olive is uitgegroeid tot hét nummer één merk voor het personaliseren van Sleep- & Loungewear met collecties die overal ter wereld door vrouwen en hun geliefden met plezier worden gedragen.

Le Olive founder, Lena

It's all about the details

Het begon allemaal met schetsen en borduurexperimenten aan Lena's keukentafel.

Inmiddels heeft Le Olive een eigen atelier waar een team van experts met zorg en aandacht op een hoogwaardige manier de producten personaliseert.

The perfect gift

Met veel enthousiasme zorgt het team ervoor dat het een feestje is om een Le Olive product te ontvangen of te geven.

Door de luxe geschenkverpakkingen met gepersonaliseerde details is het niet alleen een perfect cadeau voor jezelf, maar ook voor anderen.

xoxo Le Olive

Bij Le Olive zijn de dromen groot, maar tegelijkertijd wordt geluk in de kleine dingen van het leven gevierd. Want hoe fijn kan het zijn om thuis te chillen in een zachte badjas? Jezelf mooi en sexy voelen in een silky kimono? Of met vriendinnen te matchen in comfy pyjama's? Ons advies.....

Wear it, love it, show it.

Op orders die nu geplaatst worden kunnen we helaas geen garantie meer geven tot levering voor kerst.
Last minute toch nog een leuk cadeau bestellen voor de feestdagen? Shop nu de Le Olive Gift Card in luxe gift verpakking.

Nederlands