Vanwege een overweldigende respons ervaren we momenteel een hoog aantal bestellingen. Houd er rekening mee dat er vertraging kan zijn in de verwerking en verzending van uw bestelling. Onze excuses voor eventueel ongemak dat dit kan veroorzaken.

  • Binnen 2 werkdagen verzonden
  • Achteraf betalen? Betaal met Klarna
  • Gratis verzending vanaf 100 euro

Meet our founder Lena

De ontwerpen zijn in handen van Le Olive oprichtster Lena: Als moeder van twee prachtige dochters weet ze als geen ander hoe bijzonder een zwangerschap, de kraamperiode en het eerste jaar van je pasgeboren baby is. Met deze gedachten is de collectie samengesteld. Elk item uit de collectie is gemaakt van hoge kwaliteit en kan naar wens gepersonaliseerd worden.

Le Olive founder, Lena

Voor de allerkleinsten

Le Olive Baby is speciaal voor de allerkleinsten onder ons, van 0 tot 1 jaar. Ontstaan vanuit de liefde voor die eerste bijzondere periode waarin je baby met de dag steeds een beetje meer groeit. Een periode die voor (nieuwe) ouders spannend is, maar vooral ook ontzettend dierbaar. Dit gevoel komt terug in de zachte materialen, warme kleuren en de persoonlijke designs die de collectie van Le Olive Baby kenmerken.

Care

De collectie is veelzijdig en bevat praktische items, zoals hydrofiele doeken en washandjes, maar ook leuke rugzakjes die de kleintjes mee kunnen nemen naar het kinderdagverblijf of naar opa en oma.

Als moeder van twee prachtige dochters weet Lena als geen ander hoe bijzonder het is om zwanger te zijn, een naam te kiezen en dit vervolgens eindelijk te mogen delen bij de geboorte. Terugkijkend op deze periode realiseert zij zich ook meer dan ooit waar je als (nieuwe) ouder behoefte aan hebt voor je newborn.

Comfort

Le Olive Baby maakt uitsluitend gebruik van hoge kwaliteit materialen*, waaronder 100% katoen, die zacht en comfortabel aanvoelen op de huid en niet irriteren. Door de functionaliteit, zoals de handige drukknoop systemen en de sneldrogende materialen, bieden de items gemak en slimme designs voor dagelijks gebruik.

* Onze materialen zijn Oeko-Tex certified.
Dit betekent dat ze getest zijn op stoffen die gevaarlijk kunnen zijn voor de gezondheid.

Custom

Alle items, gemaakt van hoogwaardige kwaliteit, kunnen naar wens met liefde en zorg gepersonaliseerd worden door een team van experts in het atelier van Le Olive. Dit resulteert in unieke items, met hoogwaardige kwaliteit borduring en maakt het een bijzonder en onvergetelijk geboortecadeau.

to grow, to cuddle, to love
...it's time to make new memories